Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Gipszkarton állmenyezet...

Gipszkarton állmenyezet "nyílik" el a faltól. Hogyan tudnám hézágolni nőként könnyen?

Figyelt kérdés
2023. aug. 9. 13:11
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem tul nagy a res, akkor hezagolo glettel es uvegszovet hezalgolo szalaggal.

Ha nagyobb a res, akkor ott en gipszet kevertem amibe beleszaggattam az uvegszovetes szalagot. Ugy kevertem ossze es azzal kentem ki, ugy, hogy a gipszkarton moge is bekeruljon kisse, tehat "odakapaszkodjon".

Utobbi biztos nem egy gyakori szokas, de mar 1 telet meg nyarat vegigelt gond nelkul.

2023. aug. 9. 13:50
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Festhető akril tömítő.
2023. aug. 9. 14:26
 3/6 anonim ***** válasza:
46%
Hungarocell díszléc.
2023. aug. 9. 20:46
 4/6 anonim ***** válasza:
Vagy kinyomod szerelő habbal ha nagy a rés, utána levágod ami kilóg és mehet a simitó gipsz meg a háló.
2023. aug. 9. 21:16
 5/6 anonim ***** válasza:
23%

Ugyanúgy mint férfiként, elvégre nincsenek női és férfi munkák és egyenlőség van!

Én is a hungarocell díszlécet mondanám, az legegyszerűbb.

2023. aug. 9. 23:40
 6/6 anonim ***** válasza:
Nálunk is ez történt új építésűnél az első évben. Visszajött a kivitelező, annyit mondott, "kinyomom szilóval".... hát oké. Festéskor (nőként) én vettem OBI-ban ilyen készre kevert glettet és egy spatulát. Azt kenegettem a résekbe, száradás után festettem. Ez kb. egy éve volt, azóta rendben van. De lehet, hogy ez nem szakszerű, lehet, hogy tényleg a szikó a megoldás.
2023. aug. 12. 12:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!