Szerintetek legyen benne fekete vagy ne?
Ez tényleg ízlés kérdése no meg kinek mi tetszik.
Nyilván sokak véleménye érdekel ezért írtad ki a kérdést.
Színben én a lakohazhoz igazodnék és a kerítés azon részeit amelyek egyazon anyagból készültek egységes színre festeném.
Gondold át!
Megéri csak ezért venni egy plusz doboznyi festéket?
Szerintem jól nézne ki a fekete-zöld kombináció is, meg amit javasolt más, a sötétebb zöld - zöld kombináció is. De a sima egyszínű verzió is jól nézni.
A mi kerítésünk sem egy színű, én is azt hittem, hogy feldobom azzal ha van benne változatosság és variálok. Ráadásul máshol használtuk a festékeket, tehát nem is kellett külön venni.
A végeredmény bár olyan lett, mint amilyennek akartam, nem azt a hatást éri el amit szerettem volna. Ahogy 2-es írta "Az eredmény ízlésficamos benyomást kelt. ". Nem ennyire rossz, de nem is lett olyan amilyennek szántam. Annyira nem volt rossz hogy átfessük, sok éve van már így, de most aktuális a kerítés festés is ősszel, akkor már egyszínűre lesz festve inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!