Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Falazúr felhasználható a...

Falazúr felhasználható a lejárati időn túl két évvel vagy már nem érdemes próbálkozni vele?

Figyelt kérdés
Kerti padra, asztalra és tetőtéri velux ablakkeretre kellene.

2023. júl. 17. 12:05
 1/6 anonim ***** válasza:

Ha légmentesen le volt zárva, azaz lötyög, akkor nyugodtan felhasználhatod.

Én 10-20-30 éves festékeket használok, mert jobbak mint a mostaniak.

2023. júl. 17. 12:29
 2/6 anonim ***** válasza:
Bontatlan? Simán. Nem kaja.
2023. júl. 17. 12:38
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha fel tudod keverni és nem állt a tűző napon 2 évig akkor semmi baja. Én sem szoktam kidobni festéket amivel még tudok festeni, csak mert régen vettem.
2023. júl. 17. 12:44
 4/6 anonim ***** válasza:

Ha jól le volt zárva és nem száradt be akkor simán használható.

Viszont a benne lévő pigment le tud ülepedni ennyi idő alatt, úgyhogy jó alaposan keverd fel. Pl egy fúróba fogott valamilyen keverővel vagy kanállal, alacsonyabb fordulaton, 2-3 percen keresztül. Utána a felhordás előtt hagyd állni 1-2 percig, hogy a bekevert sok apró légbubi felszállhasson.

2023. júl. 17. 13:03
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a hozzászólásokat!

Nem volt kibontva, vagyis teljesen zárt. Akkor felhasználom!

2023. júl. 18. 00:37
 6/6 anonim ***** válasza:
74%

Azt ugye tudod, hogy ebben a hőségben nem érdemes foglalkozni vele, főként az ablakok újra lazúrozásával. Várd meg az őszt, amikor már nem lesz hőség!

A padot belső, hűvös térben most is megcsinálhatod, de helyedben azt is halasztanám.

2023. júl. 18. 00:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!