1/17 anonim válasza:
Nem elrontva van, egyszerűen nincsen készen.
2/17 anonim válasza:
Egyszerűen nincsen még befejezve.
3/17 anonim válasza:
Kifizetted? Hiszen nincs befejezve! Hívd őket vissza, amíg nem jönnek az esők.
4/17 A kérdező kommentje:
Nem az enyém a tető, minden nap előtte járok el és már 1 éve így van. Szerintem nem arról lehet szó hogy nem fejezték be.
2023. júl. 16. 20:18
5/17 anonim válasza:
#4 Ez egyértelműen nincsen befejezve.
Nyilván nem tudott fizetni a tulajdonos a tetőért és nem folytatták a munkát.
6/17 A kérdező kommentje:
#5, ezt az állapotot kb 3 ácsbrigád hozta össze, de hogy mi miatt maradt abban, az talány, de több mint 1 éve így van. Ha az enyém lenne már magam befejeztem volna hogy legalább minimális legyen az ázás.
2023. júl. 16. 21:29
7/17 anonim válasza:
#6 A szomszéd utcában áll egy félig kész ház, épp csak be vannak téve a nyílászárók, de a garázskapu alatt még azt a 15cm-es rést sem tömték be ami majd a későbbi belső betonozás hiánya miatt lehetővé teszi, hogy alatta bármi állat bebújhasson. Ez az állapota a háznak már 6 éve. A múlt héten láttam hogy valaki elkezdte csinálni a garázst.
Vagy most adták el végre vagy most lett pénzük folytatni.
8/17 A kérdező kommentje:
#7, ők is elég hanyag emberek hogy milliókat tesznek garázsba meg házba és félbehagyják a munkát. Ha belekezdek valamibe, akkor csak úgy fogok hozzá ha tudom hogy be is fogom fejezni, mert van anyagom meg elegendő pénzem. De hát az ő dolguk, csak hát az ilyen szemet szúr, tűzön vízen lennék ha így szabadon lenne a tetőm, ráadásul még vályogos is a ház.
2023. júl. 17. 10:57
9/17 anonim válasza:
#8 Látatlanba soha nem ítélkezz, hiszen fogalmad sincsen arról mi történt.
Mi van ha meghalt a családfenntartó, ha elváltak vagy ha közben külföldön voltak munka miatt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!