Csempe munkalap milyen?
Hallottam olyanról, hogy vannak, akik csempét raknak a munkalapra, mert ellenáll a hőnek, stb.
Jó ötlet?
Tapasztalatok, vélemények?
Láttam már bemutatóteremben többet is, van ami tetszett is nekem, meg láttam már házban is - az is szép volt.
Előnye az, hogy könnyen elkészíthető, hiszen elég egy bútorlapot tenni a konyhaszekrényre és azt éppen úgy leburkolni, mint a falat.
Hátránya viszont amit már írtak: a fugákat nehéz takarítani, nem sík a felülete a konyhapultnak és ha nem jól választották meg a csempét akkor egy lábost odavágva véletlen meg is törhet.
Viszont hőálló lesz.
A járólap tényleg erősebb, talán jobb is, ellenben nagyobb, ezért nehezebben alakítható ki a felület, kevésbé lesz szép és az is el tud törni, lepattogzik a felülete ütésre, ráadásul vastagabb.
Ahol szerintem indokolt az amikor építik a konyhaszekrényt téglából és így eleve vakolják is.
De vannak nagyon szépen megcsinált csempével burkolt munkalapok is, tehát ha ilyet szeretnél akkor miért ne lehetne? Csak tegyél félre a csempéből pár darabot, hogy ha esetleg megsérülne valahol akkor ki tudjátok cserélni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!