Tönkrement a zuhanykabinunk, javithatatlan. A tálca ép, szép. Hogyan tudnánk rá másik kabint szerezni? Köralaku, 1 méteres. Vagy esetleg más megoldás lehet / függöny féleség ? De mi tartja meg? / SOS !
Figyelt kérdés
2023. júl. 8. 13:08
11/13 A kérdező kommentje:
Beszéltem Velük. Hát semmi jó hir. Nem tudjuk a kerek zuhanytálca tipusát, igy nem tudnak fülkét ajánlani. Van Nekik falsikos, kb 200 ezer ft. Ha veszünk uj tálcát is, akkor biztos, hogy tud rá ebből a kabinbód adni, de plusz 100 ezer ft. tehát 300 alatt nem lehet Náluk megoldani. Ez horror. Ugyhogy tovább kell gondolkodni. Férjem vett egy méretre szabott plasztik-üveg lapot / ami kirobbant helyett / és alu. profil tartót. Holnap meg próbálja beállitani a törött helyett. Hátha jó lesz. Akkor csak a bejárat kis rését kell függőnnyel takarni.
2023. okt. 3. 16:13
12/13 anonim válasza:
Július eleje óta már 4 zuhanykabint is felépítettem volna. Nem értem, hogy mit kell tökölni ezen ennyit.
13/13 A kérdező kommentje:
HOGYAN MIBŐL KIVEL HONNAN ? minden tanácsot meghallgatok !
2023. okt. 3. 16:36
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!