Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Felújításból fakadó porhoz(lec...

Felújításból fakadó porhoz(lecsiszolt glett)milyen porszívót ajánlanál?

Figyelt kérdés

A porszívó, amit használtunk megsínylette. Ugyan már nem is mai darab volt, de a mikroszálas porzsák mellett volt ebből a finom porból is. Mondjuk valószínübb, hogy az nem a porzsákon keresztül került oda, hanem az illesztéseknél.

..Nade új gépet vennék, milyet lenne érdemes (max 30-40ezerért, de nem bánnám, ha olcsóbban megúsznám)

2023. jún. 16. 21:14
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Én az építkezéshez egy Lidl parkside "ipari" rozsdamentes tartalyos száraz/nedves gépet vettem amit lehet porzsák nélkül is használni.

Megvan 6 éve, ütve, vágva.

Bírja. Ugyanennyiért nem kaptam volna meg a sokkal gyengébb műanyag karchert.

2023. jún. 16. 21:18
 2/5 anonim ***** válasza:
0%
Barkácsolj egy ciklon tipusu porlrválasztót.
2023. jún. 17. 05:35
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Én vettem egy lides hasonló száraz nedves pórszívót zsiráffal használtan. Mikor végeztem meg eladtam. A prorzsák meg a csiszolórács árt buktam csak vele eladáskor.

A pórszívót azért nem hagytam meg mert túl hangosnak találtam.

2023. jún. 17. 09:23
 4/5 anonim ***** válasza:
77%

Én is Lidl "iparin" gondolkozom. Van egy régi porszívónk, felújítás után az még oké volt, de pl. egy felvert burkolat utáni takarításnak már nem mertem azzal nekiesni. Papír porzsákkal, gyakran takarítva élhető, de nem akarom teljesen tönkretenni. Bentre vettünk másikat, ez megmaradt autó és egyéb takarítósnak. Az ipari jól jönne a pincében, garázsban, teraszon. Utálok sepregetni...

Ha csak 1-1 alkalomra kell, akkor bérelni is lehet.

2023. jún. 17. 10:00
 5/5 A kérdező kommentje:

[link]

Ezt érdemes lehet akkor megvenni? Ránézésre most ez Lidlben 25ről 16 ezer, ..ha még lesz a boltban

2023. jún. 23. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!