Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Falnak egyik részénél van egy...

Falnak egyik részénél van egy pont ahol nem akar száradni a fal ez miért van?

Figyelt kérdés
Ilyen labda méretű hely ahol nem szárad meg a fal már mint úgy értem a festék nem szívja be magát. Aztán ilyen foltos marad ott az a rész mint ha le töröltem volna valamivel.
2023. máj. 19. 11:33
 1/3 A kérdező kommentje:
Nekem ott ilyen nagy ki tömött párnák voltak régen sokáig attól lehet hogy kifakult a fal?
2023. máj. 19. 11:35
 2/3 A kérdező kommentje:
Már mint nem a falon volt rajta csak neki volt támasztva. Viszont nekem nagyon sötét talán van és mindenhol ilyen fehér volt lett és azokat újra kellett festeni.
2023. máj. 19. 11:35
 3/3 anonim ***** válasza:
80%

Lehet hogy máshonnan vesz fel a fal vizet - ez néha elég távoli pont is lehet. Átszivárog felülről és egy villanykapcsolónál a vezetékezés mentén a résben lefolyik, majd talál valahol magénak pont oda repedést a víz.

De az is lehet, hogy régen volt ott egy zsíros folt ami át lett már festve. A zsíros foltokat nagyon nehéz eltüntetni néha és akkor a festéken úgy tűnik, mintha sötétebb lenne, esetleg nedvesnek látszik.

A konyhában van ilyen 15 éves foltom pár, hiába volt még csiszolás, takarítás után alapozóval is átfestve, ha úgy esik rá a fény a mennyezetre akkor látszanak a sötétebb foltok.

2023. máj. 19. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!