Régi emésztőgödörben építési törmelék - mit csináljak vele?
Vásárolt ingatlanon van több régi emésztőgödör, amiket az előző tulaj láthatóan az építési törmelék eltüntetésére használt: van ott cserép, vakolat, mindenféle kaviccsá mállott aprólék. Aránylag száraznak tűnik, bár csak a tetejét látjuk, mélységüket nem tudjuk.
Én eltüntetni szeretném ezeket az emésztőket. Ehhez ki kell lapátolnom belőle minden sittet? Gondolom az nem jó, ha csak betemetem így, ahogy van?
Nekem dombok voltak a telken amit vettem, a dombokon pedig bokrok, bodza, orgona.
Tereprendezéskor mind fát bokrot kb méter magaságnál elvágtam, jött a gép és elkezdte kiszedni a gyökereket. A dombok építési törmelékből álltak. 3 db 8 m3-es konténert rakott meg törmelékkel nekem a gépes, ezután még elsimította az udvart. 7:00-18-ig enni sem állt. Ebből kb 2 óra volt a simítás, 2 óra a gyökerek kiszedése. Azaz ~7 órán át szedte ki a szemetet a földből és rakta a konténereket.
Szerintem ugyan ezt a munkát a 3-4 haverommal 1 hétig csinálhattuk volna.
Felesleges kézzel nekiállni, csak szívás van vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!