Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Miért nincs nyomás a csapban?

Miért nincs nyomás a csapban?

Figyelt kérdés
Kissé általános illetve okafogyott, bután hangzó a kérdésem,de most "javították" a bojlert és azóta egyre csökken a nyomás, vagyis már szinte alig csordogál a melegvíz a csapokból. Eddig is gyengébben folyt a melegvíz mint a hideg de mióta kicserélték a bojlerben a fűtőszálat látványosan alig folyik és minden csapból... mert nem lehet az hogy pl a kádcsap kifolyója eltomitodott mert a konyhában és a mosdóban is ugyanúgy lassan folyik a melegvíz.
2023. ápr. 30. 13:14
 1/9 Noren1989 ***** válasza:
43%
Cseréltek esetleg nyomàshatàrolót is?
2023. ápr. 30. 13:38
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
A szerelés után a bojler előtti elzáró csap meg lett nyitva újra tökig?
2023. ápr. 30. 14:04
 3/9 anonim ***** válasza:
75%
Vedd le a csapszűrőket tele mentek rozsdával.
2023. ápr. 30. 15:53
 4/9 A kérdező kommentje:
#3 Nem valószínű mivel hideg víz jól folyik...
2023. ápr. 30. 16:20
 5/9 A kérdező kommentje:
2# igen teljesen ki lett nyitva
2023. ápr. 30. 16:21
 6/9 A kérdező kommentje:

1# mi az nyomás határoló:)

De szerintem nem lett cserélve mert nem vettem és a szerelő sem beszélt ilyen alkatrészről.

2023. ápr. 30. 16:22
 7/9 anonim ***** válasza:

"Vedd le a csapszűrőket tele mentek rozsdával."

"#3 Nem valószínű mivel hideg víz jól folyik..."

Pedig jól tippel 3-as! Én is azt mondom, hogy a bojler és a körülőtte lévő csövek bolygatásakor megmozdult lepattogott rozsdát, vízkövet a víz bevitte a csaptelepbe és ott szűköletet okoz.

Még az lehet hogy az alkalmazott tömítések bedagadtak szűkítve az átmérőt. Vagy rommá lettek húzva, ezért szűkült a keresztmetszet.

2023. ápr. 30. 20:24
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem csak a csaptelepben lehet a lerakódás, némely sarokszelepben is van szűrő.
2023. ápr. 30. 23:57
 9/9 A kérdező kommentje:

Végül csak sikerült megoldani... első körben bojler sarokszelep csere után sajnos nem lett jó... ezután az óra előtt kicserélték a csapot mert úgy ítélte meg a szerelő hogy kicsi a nyomás már a hideg víznél is...ezután sem oldódott meg a melegvíz nyomás probléma... végül mivel minden csapnál gyenge volt a nyomás minden csap szűrőjét kimostuk és csak ez lett a probléma kulcsa... hihetetlen de úgy látszik van ilyen....tudom ezt írta a 3# is csak mivel minden csapban elment a nyomás nem hittem benne :(

Tanulság: nem csak akkor lehet a szűrő a probléma ha 1 csapban megy el a nyomás hanem több csap is ledugulhat... Koszonom mindenkinek!

2023. máj. 3. 18:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!