Miért nincs nyomás a csapban?
1# mi az nyomás határoló:)
De szerintem nem lett cserélve mert nem vettem és a szerelő sem beszélt ilyen alkatrészről.
"Vedd le a csapszűrőket tele mentek rozsdával."
"#3 Nem valószínű mivel hideg víz jól folyik..."
Pedig jól tippel 3-as! Én is azt mondom, hogy a bojler és a körülőtte lévő csövek bolygatásakor megmozdult lepattogott rozsdát, vízkövet a víz bevitte a csaptelepbe és ott szűköletet okoz.
Még az lehet hogy az alkalmazott tömítések bedagadtak szűkítve az átmérőt. Vagy rommá lettek húzva, ezért szűkült a keresztmetszet.
Végül csak sikerült megoldani... első körben bojler sarokszelep csere után sajnos nem lett jó... ezután az óra előtt kicserélték a csapot mert úgy ítélte meg a szerelő hogy kicsi a nyomás már a hideg víznél is...ezután sem oldódott meg a melegvíz nyomás probléma... végül mivel minden csapnál gyenge volt a nyomás minden csap szűrőjét kimostuk és csak ez lett a probléma kulcsa... hihetetlen de úgy látszik van ilyen....tudom ezt írta a 3# is csak mivel minden csapban elment a nyomás nem hittem benne :(
Tanulság: nem csak akkor lehet a szűrő a probléma ha 1 csapban megy el a nyomás hanem több csap is ledugulhat... Koszonom mindenkinek!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!