Tűzfal szigetelés érte elég a 2cm-es hungarocell?
Hőszigetelő hatására nincs szükségem, eredetileg nem is akartam szigetelni, de mivel a vakolat nem volt a legjobb állapotú, így le kellett verjem.
A kérdésem az lenne, hogy kb4-5 négyzetméternyi területén vakolás helyett/mellett a maradék 2cm-es lapokat fel lehet használni, vagy vegyek oda legalább 5cm-est,vagy elég oda a vakolás?
Könnyebbség miatt tenném oda az eps-t, hogy egyenesebb legyen a vakolt terület, de kétségeim vannak, hogy nem-e vékony a 2cm (nem lesz-e tőle mondjuk hullámos, stb). Vastagabb nem maradt meg sajnos.
Köszönöm, még egy kérdés, a régi vakolatot levertem tégláig, arra mehet a hungarocell rögtön, vagy csináljak egy réteg friss vakolatot és csak arra?
Egyébként nagyon rosszul hizzáférhető helyen van, nagyon meredek a tető (lemez) ott.
Alapozd le, de egyébként nem kell alá dolgozni más anyaggal.
2 réteg 2cm helyett szerintem jobban jársz 1 sor 4 vagy 5cm-el. Sokkal egyszerűbb vele dolgozni, nem nyeklik nyaklik annyira.
Nehezen hozzáférhető helyen meg az XPS meg jobb lehet ilyen szempontból, bár az már drágább egy kicsivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!