Mit tudok csinálni karcolt serpenyővel?
Bementem egy festékszóró boltba Pesten, azt mondták, hogyha a festék rákerül, akkor többet nem lehet majd vele sütni, mert mérgező lesz. Néztem ilyen felújító spray-t, de ezekben nem tudom mennyire tudok bízni, mennyire használnak. Kép a serpenyőről: [link]
Vagy esetleg van-e valami ötlet hogyan tudnám látszatra eltüntetni esetleg. Nem főznék benne többet, csak nem az enyém.
A teflon ha sérül elkezd mállni, bele a kajába.
Egyes források szerint csak átmegy az emberi testen, mások szerint viszont jelentősen karcinogén, rákkeltő magyarul.
Igazság valahol középen lehet, tehát csak szimplán mérgező.
Vegyél neki egy másikat és add oda neki azt. Kérj bocsánatot amiért fém dörzsivel mostad el
Látszatra eltüntetni?
Tehát TE nem főznél benne mert mérgező, de másnak odaadnád, hogy főzzön benne! ...és ehhez kérsz itt ötleteket...
(Egyébként amennyibe egy minőségi festék kerülne, annyiért már szinte kapsz serpenyőt.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!