Hasonlo oldal mint a joszaki, es a qjob van még?
Ezeken kívül van sok szaki kereső. Facebook csoportok, szaki.com, szaki-kereső, fix24, stb.
A jószaki előfizetéses rendszere sok szakinak nem éri meg. Egy tetőácsnak lehet, mert munkánként keres félmillió és 3 millió között, ezért ha egy évben beesik neki onnan egy munka, akkor is megéri. De egy rendszergazdának, vagy vízvezetékszerelőnek aki egy munkáért csak 10+áfát kér el már nem, a ritkán beeső munkák miatt. Ezért az utóbbiak inkább FB csoportokban hirdetnek.
A tudjukki.hu nemrég indult, de egyelőre nincsen sok munka rajta.
A willio nemzetközi oldal, még ez is jó lehet.
Ami a fő különbség a JóSzakis és a willio/tudjukki/QJob között, hogy a JóSzakinál látszódnak a szakik is egyszerűen azt hiszem szakmánként.
A többinél csak feladsz egy hirdetést és utána valaki jelentkezik.
Én használtam 2-t is, a havidíj attól függ, hogy mennyi munkát vállalok vagy mekkora területen.
Nekem megérte a JóSzaki is, 10-50.000 Ft volt a havidíj területet nézve. Nekem havonta jött 2-3-4 munka, de volt olyan ismerősöm, aki negyedévente nyert el egyet, de úgy is megérte.
Ha kis munka van, akkor havi 5 munkánál megéri, ha több 100ezres, akkor bőven megéri akár fél évig is fizetni. Át kell jól gondolni, hogy mi éri meg hosszútávon.
Nem vagyok már 20onéves, előre kell gondolkodni, nem csak mára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!