Egy 55 nm-es rossz állapotú lakás teljes felújítás minimum mennyibe kerül?
Hadd ne fényképezzem már le a számlát, de a csempe, ragasztó, tapadóhíd, élvédő, kenhető szigetelés bizony ennyi volt.
12 ezer/m2 egy tök hétköznapi középkategóriás lap.
Persze ha valaki megelégszik 7000-ért a legolcsóbb greslappal...
Nemrég jártam végig pár áruházat mert én is felújítok, 4000 forint környékén indul a greslap, 7000 már bőven a középkategória. És ez egyébként is csak a kisebb rész, a fali csempe még olcsóbb.
Én is most újítok fel
Festék a 38 m2es lakásomra: full dulux még a henger is, meg a finomglett, easycare és easycare plus 200k alatt van valamivel, ha nem saját magam csinálnám erre még jönne nagyjából 600k munkadíj
Csempe:
Nem vettem csak 1 m2 mozaikcsempét, az 16k volt, ennél jóval olcsóbbakat lehet vásárolni, 3500-4500 az alja nagyjából ill erre még rájönnek a ragasztó meg a fuga stb, amik kb 4k/m2 ben vannak
Nagyjából 30 dugalj, usb c, lan, 10 kapcsoló 200k, de ennek a feléért is lehet venni, nekem ez tetszik.
Ahogy az első írja
10+ misi
Évekkel ezelőtt 2019-ben újítottam fel a lakásomat
39m2 végösszeg 3,5 millió forint volt.
Azóta az építkezési anyagok ára 2x-3x nőtt.
A 10 millió sajnos teljesen reális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!