Ezek mit jelentenek egy cserepeslemez tető esetében?
Figyelt kérdés
Vízvazin és törtelles. A szaki így diktálta le, de fogalmam sincs mik ezek.2023. febr. 21. 07:28
1/10 anonim válasza:
Mivel a google sem ismeri, keress mas szakit.
2/10 anonim válasza:
Esetleg "víz invazív, ami víz idegent jelenthet,a másik talán törésmentes lenne, de törtelles szó nincsen.
3/10 anonim válasza:
Csak meg kellett volna tőle kérdezned.
4/10 A kérdező kommentje:
Már sose derül ki, hatalmas lehúzás volt a "cég", aki csinálta feketén dolgozó emberekkel, szerződés és számla nélkül.
2023. febr. 26. 12:07
5/10 anonim válasza:
"hatalmas lehúzás volt a "cég", aki csinálta feketén dolgozó emberekkel, szerződés és számla nélkül"
Gondolom ebbe te is belementél.
6/10 A kérdező kommentje:
Erre mind csak utólag jöttünk rá.
2023. febr. 26. 14:45
7/10 anonim válasza:
A szerződés nélküli munkavégzésre? Ne légy naiv! És ne rázd le magadról a felelősséget, vastagon benne vagy Te is!
8/10 A kérdező kommentje:
És ezért én miért lennék felelősségre vonható?
2023. febr. 26. 18:41
9/10 anonim válasza:
Nem felelősségre vonásról van szó.
Miért rendelted meg a munkát? Miért adtál munkaterületet szerződés nélkül?
Mert így "olcsó" volt? Hát ez ilyen, tanulópénz. Értem én, hogy jogilag a szóbeli megállapodás is szerződés, de mint a példa is mutatja.........
10/10 NTBS válasza:
Ha nincs szerződés, bármikor léphet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!