Mennyi m2 q festèsnek?
Figyelt kérdés
55 m2 lenne szó. Lényeg annyi lenne épp költözöm, és a leendő főbèrlőm mondta ha tudok a festésre embert akkor oldjam meg és kifizeti. De ezt enis megtudom csinálni csak nem vagyok tisztában az árakkal. Egy panellakas. Festéket ő veszi meg. Itt a munkadìj érdekelne2023. febr. 14. 10:34
1/8 anonim válasza:
Mondjuk két nap, az 16 óra munka. Mondjuk 2500 forint órabér, az 40000Ft.
2/8 A kérdező kommentje:
Nem m2be számolják a munkadìjat?
2023. febr. 14. 10:41
3/8 anonim válasza:
Hívj fel pár embert jófogáson akik ilyen szolgáltatást hirdetnek és kérj árajánlatot.
Ugyanakkor mivel nem ez a szakmád én kicsit kevesebbet kérnék, mint a profik.
4/8 A kérdező kommentje:
Kevesebbet akarok, csak hulyeseget se akarok mondani hogy mennyi. Megbeszélük a lakberbol levonja, csak kb mennyi az annyi?
2023. febr. 14. 11:29
6/8 anonim válasza:
Te albérlő vagy és nem szobafestő.
Ráadásul számlát sem tudsz adni és a bevételed is adóköteles, ha nem tudnád.
A helyedben nem filléreskednék, hanem azt mondanám, hogy pl. 1 havi lakbérelengedésért kifested.
Akkor mindenki jól járt és nincsen pénzmozgás sem.
7/8 A kérdező kommentje:
Mondjuk igaz, de szamszerusitve 130 ezer a lakber, nem túlzás ez? Ugye most fogok költözni és nem akarom hogy hülyének nezzen
2023. febr. 14. 12:43
8/8 anonim válasza:
Mivel nem vagy szakember nem biztos, hogy elfogadja, hogy te csináld meg.
Én sem szívesen bíznám olyanra akinek nem a szakmája.
Egy próbát megér mond azt, hogy engedjen el fél havi lakbért és te kifestesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!