Saucony kérdése:
Sajnos hely hiányba vagyok milyen homlokzati szigetelést tudtok ajánlani?
Figyelt kérdés
Az a gondom,hogy egyszer bele egyezik a szomszéd néni hogy picit beljebb vigyem a keritést,egyszer meg vissza mondja és ezt játsza már velem 2 éve. Sajnos az előző lakó mint utólag kiderült ezért nem tudta a ház ezen felét be szigetleni,ugyanis az ő keritése és az én falam között,kb másfél méter van. Eredetileg 10 cm grafitost akartam,de ha az oda felkerül oldalazva tudunk csak beférni.Az 5 cm es grafitos is éppen határ eset.. és úgy tudom 5 cm alatt nem is érdemes szigetleni! Van valakinek esetleg valami ötlete?2023. febr. 12. 17:28
1/10 anonim válasza:
Miert baj ha oldalazva fertek be? Gyakran jartok arra?
2/10 A kérdező kommentje:
Szia igen ott van a bejárat !
2023. febr. 12. 18:22
3/10 anonim válasza:
Tehat olyan helyen van a bejarat ahol 10cm kinyirna mindent? Az mondhatni konstrukcios hiba.
4/10 anonim válasza:
Nem teljesen értem, ha kb 1,5 méter van a kerítés és a fal közt, akkor 10 cm-el kisebb hely miért probléma?
5/10 anonim válasza:
Lehet a kocsival nem ferne be?
6/10 A kérdező kommentje:
Nem értem mit nem lehet ezen érteni? Kb 1 méter a távolság annyira pici hogy egy bicót nem tudok betolni úgy hogy mellettem tolom csak magam előtt..
2023. febr. 12. 22:16
7/10 anonim válasza:
Haat. Irigylem a problemaidat.
8/10 A kérdező kommentje:
Mit lehet ezen irigyelni?
2023. febr. 14. 06:29
10/10 A kérdező kommentje:
igen sajnos
2023. márc. 10. 19:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!