Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Vizakna betemetese?

Vizakna betemetese?

Figyelt kérdés

Van egy regi beton vizaknam. Meg fogom szuntetni. A tetejet feltorom. Utana hogy erdemes tovabb haladni ugy, hogy majd ra tudjak betonozni ugy, hogy kocsi is raallhasson?

Korbe is szet kell e verni a beton falat meg az aljat vagy eleg csak a tetejet es ugy feltolteni?

Van jo adag kitermelt foldem is amit jo lenne eltuntetni. Persze lehet hozatni valami zuzott kovet is hozza. A lenyeg, hogy ne sullyedjen a beton alatt.

2023. febr. 11. 16:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

A helyedben nem szüntetném meg.

Van egy kész szerelőaknád az autódhoz.

2023. febr. 11. 17:06
 2/11 A kérdező kommentje:

Ahhoz kicsi es rossz helyen van :)

Plusz 30 eves, nem bizom benne.

Es nem utolso sorban most vettunk uj autot. A regi is 4-5 eves. Nem akarom szerelgetni. Volt benne reszem regebbi autoval, nagyon beleuntam.

Sogorom szerelo, van mindene, ha kellene.

2023. febr. 11. 17:25
 3/11 A kérdező kommentje:
Bar belegondolva az akna szelessege inkabb tul nagy.
2023. febr. 11. 17:25
 4/11 anonim ***** válasza:

Csak egy ötlet volt.

Sokan örülnének egy ilyen lehetőségnek.

2023. febr. 11. 17:39
 5/11 A kérdező kommentje:

Persze, de ha beszakad a kocsid alatt akkor annyira nem jo :)

30 eves es a haz tobbi reszebol az a velemenyem, hogy nem ertettek a betonozashoz.

2023. febr. 11. 18:24
 6/11 anonim ***** válasza:
én telehordtam mindenféle sittel, kővel, földdel, közben iszapoltam. Amikor tele lett, és ülepedett is, homokot szórtam mégna földre, és döngöltem egy kicsit. Nem maradt üres luk sem az aknában a tető alatt sem. Erre betonoztam, oszt jónapot. A mai napig autó áll rajta.
2023. febr. 11. 18:46
 7/11 A kérdező kommentje:
Sittbol is van de ugy tudom max betont lehet belehordani mert a tegla kesobb porlik es osszebb esik. De talan a foldnek jo lenne akkor a hely. Bar arra is azt mondjak a humusz resz nem mehetne beton ala. Bar nem haz allna rajta.
2023. febr. 11. 18:50
 8/11 anonim ***** válasza:
Sok inden egyébre is alkalmas lehet egy ilyen (még ha nem is tökéletes) gödör, akna pl. veremnek zöldség téli tárolásához.
2023. febr. 11. 19:30
 9/11 A kérdező kommentje:

Koszi, van fagyaszto :)

Krumplit amugy se eszunk sokat, hagymanak meg boven eleg a leendo muhely is. Szoval arra van hely.

2023. febr. 11. 19:33
 10/11 anonim ***** válasza:
Én inkább a teteje megerősítésén gondolkodnék, hogy rá tudjak állni. Nem tömném be.
2023. febr. 12. 04:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!