Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Olyan üzletet keresek, ahol...

Olyan üzletet keresek, ahol ki lehet próbálni a kádakat. De hol van ilyen? Nem pancsizni szeretnék, csak ruhástól beülni, hogy mekkora. Obi, Praktiker kilőve.

Figyelt kérdés

2023. jan. 23. 22:03
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
79%
Én nem találtam egyet sem... Nem is lett túl jó a kád :(
2023. jan. 23. 22:42
 2/14 anonim ***** válasza:
72%

Sehol. Legtöbb helyen egy két mintadarab van, amúgy katalógusból rendelsz.

Sima szemrevetelezessel is láthatod, hogy belefersz e.

2023. jan. 23. 22:43
 3/14 anonim ***** válasza:
79%

Nem a beleférés a lényeg, normális méretű kádaknál ez alap.

Hanem vannak olyan emberek akik sokáig szeretnek fürdeni, és ha elfekszenek a kádba, az legyen kényelmes.

2023. jan. 23. 22:49
 4/14 anonim ***** válasza:
87%
Azért teljesen más érzés egy üres és egy vízzel töltött kádban elfekudni... De nem kötekedni akartam... Remélem talál ilyen helyet!!
2023. jan. 23. 22:58
 5/14 A kérdező kommentje:
Pedig jó lenne, tényleg beül az ember, hogy hogy fér el keze-lába. Bosszantó, hogy 2 millió forintból nem jön ki egy fürdő felújítás és katalógusból kell rendelni egy kádat. 185 cm-es a férjem, én 160, eddig zuhanyzónk volt. 150 cm-es egyenes kádat néztem neten. Esetleg valakinek van ilyen? Mert akkor viszek egy üveg bort ajándékba, ha beleülhetünk😁
2023. jan. 23. 23:18
 6/14 anonim ***** válasza:
90%

Nekünk sarokkadunk van... 🙂

Viszont akkor meg lehetne fordítani a kérdést... Illetve a folyamatot.

Nézzetek szét minden barátnal, ismerősnel, kollégánal, kinek milyen a kádja. Biztosan nem fogják azt mondani hogy márpedig nem ulhetsz bele ruhastol!

Én pár éve az egyik szomszédomat találtam meg a kádunkban, ruhastol. Ivott két pohár pálinkát, WC-re ment, beleesett és elaludt benne.

2023. jan. 23. 23:33
 7/14 anonim ***** válasza:
88%
150-es kádba csak beleülni lehet, és nem lep el a víz. Ilyenünk van, tudom.
2023. jan. 24. 06:24
 8/14 anonim ***** válasza:
86%

Én is pontosan ezzel a problémával küzdöttem, mikor felújítottam a lakásom.

Ravak kádat néztem ki, és még írtam is nekik, hogy Debrecenben hol tudnám kipróbálni. Sajnos ott sehol. De a fővárosban van bemutatótermük, és ott várnak szeretettel, bármelyiket kipróbálhatom.

Hát én ezért nem utaztam fel.

De ha te ott laksz, és pont Ravakra esett a választásod, akkor szerencséd van.

( És igen, nekem sem lett kényelmes a kád.🙁 )

2023. jan. 24. 07:17
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

150-esbe beleszorul a férjed :)

170x75 vagy 180x75 a többivel nem is érdemes foglalkozni.

Egyszemélyes kádnál bőven jó a 170, 2 személyesnél már a 180 as nem árt, de a kisebbikbe is el lehet férni. Egy másik fontos szempont a szélesség, 75 cm!!!, a 70 cm-s túl keskeny, ezért kényelmetlen.

Nekem a 2 személyes kádakat javasolták, mert azok jóval vastagabb anyagból vannak. És igazuk is lett, meg se moccan, ha felállok benne a 80 kg-al.

Szintén egy javaslat volt az M-Acryl termékei a kádhoz. Nagyon jó minőségű és nagyon könnyen lehet takarítani, nagyon csillog mindig és az ára is tűrhetően sok csak.

Anyámnak sanotechnik kádja van, ablakpucolóval és microszálas törlőkendővel mossa át használat után, hogy ne legyen foltos (RAVAK kádakkal ugyan ez a probléma). Ezen kívül minden mozdulatomnál mozog velem a kád is...

Én meg random tusfürdős fürdőpamaccsal lemosom és leveretem vízzel...

2023. jan. 24. 08:37
 10/14 anonim ***** válasza:
88%
182 vagyok, 85 kiló. A 170 kád ok. Kisebbet ne vegyél. A kád alul kisebb mindig.
2023. jan. 24. 09:21
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!