Konyha felújítás szakember?
Figyelt kérdés
Ez év tavaszán szeretnénk felújítani a konyhánkat. Nem nagy tér, viszont egybenyílik az ebédlővel. A felújítás teljeskörű lenne, tehát új konyhabútor új szekrények és a kövezést is újra csinálnánk. Plusz még a kamrát is szeretnénk “eltüntetni” így is nagyobb teret hagyva a konyhában. A kamra eltüntetése és az újrakövezés lesz a legnagyobb munka mivel a kamrához egy egész falat ki kell majd ütni.
A kérdésem az lenne hogy tudnátok-e megbízható szakembert aki ezt el is vállalja?
Olyan szakembert szeretnék, aki kijön Kistarcsára és természetesen jól is dolgozik.
2023. jan. 23. 10:02
1/3 anonim válasza:
A joszaki honlapot tudom ajánlani, egyéni vállalkozók vannak fent, én két jó szakembert is találtam innen.
2/3 Senior Séf válasza:
Ha panelban laksz, a kamra "eltüntetése" lehet, hogy akadályba fog ütközni.
3/3 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló!
Szerencsére nem panelban lakom, hanem kertes házban :)
2023. jan. 25. 07:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!