Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Konnektort kiépíteni utólag...

Konnektort kiépíteni utólag mennyire problémás?

Figyelt kérdés

Nemrég cseréltük a teljes villanyhálózatot, de a fürdőszobában eléggé eltoltuk a konnektorok kérését,van 4, de nem a legjobb helyeken..kellene legalább 1 de inkább 2 még pluszban.

Mennyire nagy munka?

Az egyik pont jó lenne az egyik mostani konnektor alatt egyenesen, csak nem fej magasságban, hanem lent.

A másik pedig az ajtó mellett kellene, ott konnektor nincs a közelben, de a fal másik oldalán van a villanykapcsoló.

Mennyire lenne macerás konnektort berakni?

A fürdő most lesz szétverve, szóval a fúrkálás nem jelent gondot.

2023. jan. 21. 18:14
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, sokkal okosabb nem lettem, mert van aki szerint egyszerű van aki szerint nem...

Majd ha pár honap mulva ideer a villanyszerelő megmondja.

2023. jan. 22. 11:05
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Lent tilos és életveszélyes. Azt felejtsd el a saját érdekedben.
2023. jan. 22. 19:53
 13/16 A kérdező kommentje:
Oke, de akkor valaki világosítson már fel hogy a törölközőszárítót es a norveg elektrmos panelt hogy lehet beüzemelni?
2023. jan. 22. 22:33
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Róvid a kábele, tudom. Hosszabbítót sem szabad használni. Ilyeneket nem szabadna fürdőszobai termékként értékesíteni.
2023. jan. 22. 22:39
 15/16 A kérdező kommentje:

Akkor mivel lehet egy fürdőt fűteni?

Mert a 40 éves konvektor biztosan repül, az sem jobb..

2023. jan. 22. 22:44
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Most lemértem nálam milyen. A konnektor alja 140 centire van. Az olajradiátorom kábele 115 cm, kicsit lazán eléri, egy méter kevés lenne.

Nem tudom a te eszközeidnek milyen hosszú a vezetéke.

Ha a villanykapcsoló alá tennéd, az szerintem megfelelő hely (vagy mellé). Lehet, nem szabványos magasság, de mégis sokkal jobb, mint lent.

A legnagyobb nehézség csak a fal anyaga, hogy mennyire nehéz egy lyukat kivésni a doboznak.

Meg a kapcsolónak a szerelődobozásban hogyan fér el leágaztatni vezetéket (3 darab kell). Mert ügy ki kell kerülni a kapcsolót.

Ami igazán izgalmas, hogy milyen vezetékek mennek a kapcsolóhoz.

A fűtőtestekhez nem biztos, hogy elég a keresztmetszete (nagyobb áramfelvétel miatt). A villanyórától végig meg kell lennie.

2023. jan. 23. 07:22
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!