Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Drain lemezt, hogy lehet...

Drain lemezt, hogy lehet lerakni nem sík sávalap oldalára?

Figyelt kérdés
Drain lemezzel szeretnénk, borítani a sávalap külső oldalát. Viszont a föld kiásásánál vettük észre, hogy a sávalap oldalai sok helyen púpos. Ezalatt azt értem hogy gondolom kiöntés elött, jó pár helyen beomlott s nem foglalkoztak vele, igy beöntötték betonnal. Namost ilyen egyeletlen beton oldalra rá lehet helyezni a drain lemezt ? Vagy ennek egyenes sík felület kell ? Verjem le a kitüremkedéseket ? Vagy mit lehet vele kezdeni?
2023. jan. 17. 05:41
 1/4 A kérdező kommentje:
Senki ?
2023. jan. 17. 18:27
 2/4 anonim ***** válasza:
A púpok leverésével kockáztatnád az egész szerkezeti épségét, ezt szvsz el kellene kerülni. Viszont nem tudom, hogy kell-e a drain lemeznek a sík felület, ebben talán az a hely, ahol megvetted tud segíteni.
2023. jan. 17. 18:30
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Azt tudod hogy a drain lemez igazából csak egy védelmi réteg ha szigetelni akarod akkor a sávalapot azt a megfelelő anyagokkal(pl.folyékony bitumen )

kell csinálnod.Utánna a lemezt kiteritted a pupig és a pup elötrő ráhuzol még egy réteget .

2023. jan. 18. 04:28
 4/4 A kérdező kommentje:
Engem csak a viz szigeteles erdekelt volna. Ezert is gondoltuk a drain lemezt.
2023. jan. 18. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!