Mélyalapozás után az egész fal fényes. Nehezen lehet festeni a falat?!
A mélyalapozás nagyon szép lett, folt és csík mentes, viszont fénylő, csillogó lett az egész fal, csak ott matt hatású ahol ki van glettelve a fal.
Felvittem rá a festéket és hát nagyon nehezen veszi be a festéket. A függony résznél nem mélyalapoztam a falat és ott olyan könnyű volt a festés... Kevesebb festéket is használtam és sokkal szebb is a végeredmény mint ahol mélyalapoztam.
A mélyalapozón az van, hogy nem kell higítani.
Mit ronthattam el? Vagy most mit kezdjek a fallal?
Nem szabad fenyes filmretegnek lennie a falon.
Talan tul sokat kentel ra...
Akkor mit tudok ezzel kezdeni?
Van valami ötleted?
Ne görcsölj már ezen a mélyalapozón, semmi baja nincs a falnak, nyugodtan fessél rá. Pont az nem jó ha beszívja a fal, mert akkor sokkal több fogy.
A mélyalapozó nem más mint nagyon híg falfesték, szaga alapján talán épp diszperzit.
https://www.gyakorikerdesek.hu/otthon__felujitas__12078714-m..
Lecsiszolni tudod max.
#3: pont az a baj, hogy nem tud ra festeni rendesen.
Még jó, hogy mindenhol feltüntetik, többek között a mélyalapozók hátulján is, hogy szárad után matt felületet kell képeznie…
Megoldásként tényleg csiszolni lehet, valami finomabb szemcseméretű papírral.
Falfesték fényes felületéhez nem köt!!
Ne adjunk ötletet, ha nem értünk hozzá.
Szaradas után az egész úgy fog lejönni, mint a fólia. Ráadásul, ha az általad említett módszerrel ne adj isten túl is higitja, csak ad a szarnak egy pofont.
Túltoltad a mélyalapozót.
Le kell csiszolni, kemény munka lesz, nálunk is ez lett a vége, miután egy kedves ismerős "segített" alapozni.
A mélyalapozót amúgy érdemes ecsettel felvinni, rendesen bedörzsölni, a felesleget alaposan szétkenni.
Az a normális, ha matt lesz a fal, de a fényesre nem fog tapadni a festék
Nem gaz a csiszolas ha van ra geped. Egy excenter csiszolo is jo vagy 180as falcsiszolo. Viszont ovatosan gyengen kell csinalni mert visz a glettbol is. Eselyes, hogy ra kell glettelni majd utolag meg utana.
Kezzel is lehet de az valoban szar melo lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!