Csempéből meg lehet a mosdópultot csinálni?
Figyelt kérdés
A padlón lévő olasz csempéből többféle méret is van, s így arra gondoltam simán lehetne a mosdópult tetején is az a csempe, ami a padlón van. Egy különálló mosdókagyló menne rá így, alatta egy lebegő szekrény. A probléma az, hogy a lapnak nincs leszegve a széle (van 2 és 3 centi vastag lap is), így csúnya lenne. Mit javasoltok, hogy kellene megcsinálni?2022. dec. 31. 16:01
1/7 anonim válasza:
zajos, koszos meló, de vizeskővel megcsiszolod kívánság szerint.
Nincs jobb ötletem.
2/7 anonim válasza:
"Mit javasoltok"
Azt, hogy ne fogjál hozzá, mert igen drágán egy igen ronda valamid lesz.
3/7 anonim válasza:
Élvédőt kell odatenni. Nekünk az ablakmélyedésnél találkozik 90 fokban a csempe, ott azzal oldották meg.
4/7 anonim válasza:
Mi is igy csinaljuk. A padlo jarolsp lesz a pulton.
Magunk jarolapozunk.
Elvedot vegyel . Sot lehet kapni bizonyos szelessegu femcsikokat is. Rez,acel vagy aluminiumbol!!
5/7 anonim válasza:
6/7 A kérdező kommentje:
Jó nyugi már rájöttem én is, hogy gagyi lesz.
2023. jan. 1. 16:22
7/7 anonim válasza:
Akkor már megérte, hogy feltetted a kérdést.
BUÉK.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!