Vas lemez (cserepes lemez ) tetőm van.amióta meg van gyenge a térerő a házban hogyan tudnám ezt ki javítani ?
szerintem telefont kell cserélned, valami jobb fajtára 80-150000 ft közöttire. 2 haveromank van cserepeslemez a házukon, sőt mindegyiknek a régi sukatoros plafonja van (kádár kocka felújítva), amire ez egyikük tetőléces vázszerkezetű gipszkarton borítást rakott, míg a másik pedig fém vázast használt. Nincs semmi probléma telefonálással.
Nekem fém vázas házam van, igaz fa tetőszerkezettel. Nálam vesz le 4-ből 2 csíkot a ház (Samsung A52s, 120000ft), és nálam a legrosszabb a térerő hármunk közül. Nálam is tökéletes hangzású a telefonálás.
Vagy még esetleg a szolgáltatónak nem megfelelő a lefedettsége. Nálunk a faluban Telekom és a yettel tökéletes, de a vodafone csak itt-ott működik.
A wifitől féltem, hogy leárnyékolja majd a ház, ezért vettem egy közepes routert tp-link ax73. Na ez lehet felesleges volt, lehet nem, de ami biztos a 600 m2-es udvarba és a házba is mindenhol maxon van a jelerősség :))
Itt van maga az eszköz, 3G jelet képes erősíteni (tehát telefont igen, 4G mobilnetet nem)
Gyakorlatilag egy mini átjátszó állomás.
Ehhez kell még egy kültéri és egy beltéri antenna. Az antennák kiválasztása viszont több tényezős, látatlanban nem tudom megmondani neked melyik a jó.
Lakásriasztósok tudnak benne segíteni, be is szerelik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!