Most télen lehet a radiátorokat leszereltetni?
Ha 2 elzáró van( felül és alul is) rajta akkor elvileg leszerelhető bármikor.
Ha alul NINCSEN semmilyen elzáró akkor nem vehető ki a radiátor,mert a ház teljes fűtési vize ömleni fog kifelé . Ehez le kell engedni a fűtővizet házban, amelyhez a fűtési idényben kell a közös képviselő hozzájárulása is szükséges. De ő valószínűleg nem-t fog mondani,mert csak akkor ürítjük a teljes házat,ha nagyon indokolt. pl eltört valahol egy cső,és ömlik ki a víz.
Van még a cső lefagyasztásos módszer, de ez igen drága, és elég rizikós művelet,és 1-2 feltételnek is teljesülnie kell.
köszi mindenkinek!!!!
hát egszer kijukadt az egyik radiátor és két hétig nem zárta el a közösképviselő, minden elázott. városházán jelentve lett s az óta ugik ha szólok.
inkább várok nyárig. lehet h csak az egyiket záratom el.
Én kértem "fűtési" időszakra leeresztést.
Alapból az van hogy 8-kor jönnek papíron leengedni is délután 2-kor kezdik is a töltést. Na a valóságban nem 8-ra jöttek, hanem 9-10 között, nyilván a leeresztés is idő, viszont a délután kettő szigorúan tartva volt így nem is tudtam kicseréltetni a radiátorokat, csak a fürdőszobait.
De mindegy is mert a közös képviselő nem fogja úgysem engedélyezni.
Nekem is csak száját húzva engedélyezte, mert hogy nem fagyhatnak meg a lakók, nem lehet hogy napokig üljenek a hidegben. Hozzátenném szeptember volt és 20+ fokok odakint... :D
Nagyon jól tudod, hogy milyen a lakóközösség.
Radiátor cserét mindig nyárra kell időzíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!