Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Mik a gázbekötés, gázterv...

Mik a gázbekötés, gázterv várható szolgáltatói és szerelői munkadíj költségei egy társasházi lakásnál, ha a folyosón ott van a gázcsonk a lakásom előtt, de a lakásomban nincs gáz?

Figyelt kérdés

Megnéztem az MVM és az Opus oldalát is, gyönyörűen le van írva, hogy milyen folyamatok kellenek a gáz bekötéséhez, de egyik sem ír semmilyen költséget.

Tegyük fel, hogy első körben csak egy gáztűzhelyet szeretnék.

Azaz amit szeretnék, hogy rácsatlakozhassak a hálózatra, legyen gázórám, vezessék be a gázt a lakásomba, és kösse rá a szerelő a gázt a gáztűzhelyre.

Mik a várható szolgáltatói, gázterv, szerelői költségek összesen?

2022. nov. 26. 21:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ha csak egy tűzhely lesz rákötve, akkor nincs értelme az egésznek.
2022. nov. 27. 21:28
 12/14 A kérdező kommentje:
#11: A hozzászólásod teljesen felesleges volt, nem ez volt a kérdés. Ha én kiadok kétmilliót arra, hogy legyen egy gáztűzhelyem, az az én dolgom.
2022. nov. 27. 21:31
 13/14 anonim ***** válasza:
35%
Nincs még olyan elmebeteg aki a mostani, és a várható gáz árak mellett gázbekötést tervez.
2022. nov. 28. 08:39
 14/14 anonim ***** válasza:

Egy gáztűzhely miatt ráadásul.

Ha van rá 2 miliód, akkor minek tetted fel a kérdést?

2022. nov. 28. 11:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!