Nekünk mindenhol egyforma a laminált padlónk, nem néz ki hülyén szerintem.
2022. nov. 23. 15:56
2/13 anonim válasza:
Ha neked tetszik, akkor mi a gond?
2022. nov. 23. 16:00
3/13 anonim válasza:
Miért nézne ki hülyén?
2022. nov. 23. 16:03
4/13 anonim válasza:
Miért lenne gond? Nekem az egész földszinten ugyanaz a járólap van, nappali, konyha, étkező, dolgozószoba és vendég WC. Még csak küszöb sincs, ami elválasztaná a szobákat. Semmi gond nincs vele.
2022. nov. 23. 16:04
5/13 Revolúcióbiológus válasza:
Működhet, de a tér ismerete nélkül nehéz ezt megmondani. A belsőépítészek nem szobákban gondolkoznak, hanem terekben - ha kellően nyitottak egymás felé ezek a rendeltetési egységek vagy annyira kicsi 40-50 négyzetméteres lakásról van szó akkor nincs értelme ötféle típusú padlóburkolatokkal felosztani az épületet, a burkoló is hülyét kap, hogy ide 3 négyzetméter greslap, oda 5 négyzetméter laminált padló meg ilyenek. Maximum a falfesték színe lesz helyiségeként más.
2022. nov. 23. 16:08
6/13 anonim válasza:
nálunk minden szobában, előtérben fehér laminált parketta van lerakva(akciós volt, baromi olcsón, mert eladhatatlan volt)..nagyon jól mutat, főleg a minősége is kiváló.
2022. nov. 23. 16:53
7/13 anonim válasza:
Nekem inkább az a fura amikor minden egyes helyiségnek teljesen más színe, mintázata van "így sikerült" utánérzéssel.
Nagyobb házban még oké, jó a változatosság, de átlagos kisebb lakásban igazából jól mutat, ha van egy egységes kép.
2022. nov. 23. 17:28
8/13 anonim válasza:
Abszolút nem néz ki hülyén, szerintem teljesen rendben van! Ha magamnak építkeznék vagy újítanék fel, és a pénz nem számítana, akkor se variálnék - nappali, hálószobák, közlekedő - mindenhová ugyanolyan lamináltpadlót tennék, ami a legjobban tetszik!
2010-ben vadiúj építésű sorházi lakásba költöztünk, látszott hogy az építési vállalkozó igényes ember, mindenhol ügyel a kifinomult részletekre, de lamináltpadlóból Ő sem válogatott össze többfélét, mindenhol egységes volt!
2022. nov. 23. 19:19
9/13 anonim válasza:
A kevesebb néha több.
Ahova parkettát raktak, az is egyforma, mégsem néz ki hülyén.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!