Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Hunor PARAPETES GÁZKONVEKTOR,...

Master22 kérdése:

Hunor PARAPETES GÁZKONVEKTOR, 5KW-os mi a véleményetek hosszú távon hogy birja?

Figyelt kérdés
2022. okt. 30. 14:45
 1/4 anonim válasza:

A jelenlegi gázárak mellett? Hát szerintem inkább egy gázkazán.

Egyébként a válasz a kérdésedre, nagyon jók a konvektorok abból a szempontból, hogy rövid idő alatt tudják fel fűteni a légteret, de sok gázt használ. Nekem a 100 m² ingatlanban(családiház) 4 darab konvektor van beszerelve, de jelenleg cserépkályhával fűtök mert megugrottak a gázárak. A 4 konvektor 2900 m³ gázt fogyasztott el a tavalyi szezonban. A családi házam falazata kő/tégla, nem szigetelt se kívül sem pedig belül. Lényegében jó, kényelmes, de drága mulatság főleg most. Sajnos nagyon meg kell válogatni, hogy milyet vesze, mert úgy tud némelyik pattogni amikor bemelegszik, hogy nem árt éjszakára lekapcsolni, hogy ne ébredjél fel tőle.

2022. nov. 6. 10:05
 2/4 anonim válasza:

[link]

Erre rengetek pozitív vélemény van az árukeresőn. Szerintem ezt érdemes meg venni ha mindenképp ilyet akarsz.

2022. nov. 6. 10:09
 3/4 anonim válasza:
Vettél végül Hunor konvektort? Mik a tapasztalataid?
2023. szept. 9. 15:26
 4/4 anonim válasza:

HUNOR Gázkonvektor régi Fég konvektor helyére beköthető bontás nélkül.

-Energiatakarékos (40%-kal kevesebbet fogyaszt mint a FÉG, LAMPART)

-Öntöttvas belső hőcserélő

-Csendes üzemmód

-Elektromos gyújtású

-Hőmérséklet-érzékelő és -kijelző

-Speciális hátsó hőcserélőn keresztül a kiáramló égéstermék 250 'C fokot felhasználja a helység fűtésére

-Egyszerűen felhelyezhető parapet bontás nélkül

-Megfelel a 2018-as ErP szabványoknak

- Magas hatásfokkal működik, mivel könnyen és gyorsan fel tudja melegíteni a kívánt helyiséget.

2023. szept. 10. 06:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!