Ilyenkor [víz] mi van?
4 emeletes társasház.
Ennek egy helyiségébe szeretnék vizet vezettetni. Ehhez az alagsori folyosón a felszálló vezetéket elzártam és a leeresztő szelepet megnyitottam. A ház kb. 16 méter magas, a felszálló főnyomó cső azt hiszem két collos. Ebben méterenként úgy két, két és fél liter víz férhet el.
Ennek ellenére, a leengedett víz mennyisége 100 liter volt (mértem), amikor feladtam, mivel úgy tűnt, a nyomás sem csökken és még mindig jött a víz.
A kérdésem, hogy létezhet ilyen?
Boylerből folyik talán vissza ilyen sok víz, vagy honnan?
Normális válaszokat előre is köszönöm.
A lakásodon belül szeretnél valahova csapot?
Vagy mondjuk egy kerti slagot kiépíteni a társasházi mérőóra után?
Köszönöm a válaszokat.
Négyesnek írom, hogy a vélekedése jogos, de biztos vagyok benne, hogy az elzáró szelep teljesen zár. Ha valami keveset mégis áteresztene, azt a nyomás csökkenéséből észrevenném.
Az eddigiek alapján az ötös válaszoló véleményét osztom, valószinűsítem.
Arra gondolok, hogy esetleg valahol fönt a két nyomócső össze lehet kötve, hogy a nyomás kiegyenlítődjön, vagy valami más okból.
Ilyen lehet egyébként? Hogy két nyomócsövet a felső végükön, vagy másutt összekötnek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!