Régi századfordulos lakásban be lehet a fürdőben a falba építeni a gázvezetéket?
Azt mondta az ingatlanos, hogy ez így nem esztétikus, hogy a gázvezeték kívül fut.
Én nem is tudom, hogy egyáltalán mi a gond ezzel, illetve, hogy lehet a falba beépíteni.
Gázvezetéket tilos falba tenni, ha esetleg megfúrod akkor ott nagy gond lehet.
A vizet tudnád esetleg, de az egyik már el van rejtve, a másik pedig a gáz mellett fut.
Eltakarni fürdőben megintcsak nem tudod, a fa rohadna, a fém rozsdállna, a műanyag meg ugyanannyira "szép"
SEMMILYEN lakásban nem szabad gázvezetéket a falba építeni!
Az ingatlanos meg egy seggfej, semmi baj itt az esztétikával.
Szerintem is ez hülyeség amit mond, ezek központi csövek, szerintem nem lehet csak úgy hozzányúlni.
Én esztétikai problémát sem látok ebben.
Rá se ránts, keress másik ingatlanost!
Ez csak hozzá nem értésből kukacoskodik, hogy növelje a saját érdemeit, hogy ő milyen fasza csávó, még egy ilyen "nem esztétikus" lakást is elad.
Azért hazudni sem kell. Szépnek nem szép.
De ez a kötelező.
Bukósisakban sem kényelmes motorozni nyáron 40 fokban, de ha kötelező használni akkor kötelező.
Majd ha nem tetszik a leendő tulajnak akkor megoldja ahogy akarja. Ami az ugyanígy lesz majd, csak max egy másik szobában
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!