Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Milyen biztonsági fóliát...

Milyen biztonsági fóliát tetetnétek a lakás ablakára, amit a biztosító is elfogad?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Alacsonyan vannak az ablakok, a biztosító előírta a biztonsági fóliát. Tudtok mondani megbízható márkákat? Gagyit nem akarok, ami 2 hét után felhólyagzik/karcos/matt

2022. okt. 17. 20:15
 1/2 anonim ***** válasza:
89%
Kérdezd meg erről a biztosítódat.
2022. okt. 17. 20:23
 2/2 A kérdező kommentje:

#1: ez volt az első, amit megpróbáltam. A biztosító nem ajánl se céget, se márkát, mindösszesen elmondja, hogy milyen szabványnak, mabisz minősítésnek megfelelő fóliát vár el.

Ezzel az a baj, hogy papíron a kínai gagyi és a márkás is teljesíti a biztosító elvárását, azzal meg nem foglalkozik a biztosító, ha fél év múlva felhólyagosodik, vagy bemattul, az előbbinél cseréltesd ki, az utóbbi meg nem zavarja, mert a biztonságot nem veszélyezteti.

Eddig 2 céggel beszéltem, mindkettő elmondta ugyanezt, hogy van a piacon minőségi és gagyi, de persze mindkettő a saját portékáját dícsérte, és minden mást fikázott.

Sajnos nekem a márkanevek semmit nem mondanak (a 3M volt az egyetlen ismerősen csengő márkanév, az is csak azért, mert más termékeiket ismerem), ezért kérdeztem, hogy vajon tudtok e mondani olyan márkákat, amikben meg lehet bízni (egy TV-nél tudom, hogy Sony, LG, Samsung mit jelent, egy fóliánál nekem a LLUMAR, Skyfol, Armolan, Reevo nem mond semmit, nem tudom, hogy az most a Sony kategória vagy az Orion)

2022. okt. 18. 07:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!