Régi beltér ajtó tok burkolat?
Ha míves le kell csiszolni/gyalulni simára, majd az asztalos épít rá egy új tokot, amibe ajtót is.
De nem tudom elképzelni hogy lehet annyira csúnya hogy ezt akard, mondjuk egy sima felújítás helyett
Különböző festékeket különböző módon el lehet távolítani, egy festékboltos fog tudni segíteni hogy mi kell neked. Lehet kapsz valami szert tőle, lehet ugyanúgy marad a csiszolás, de ha kemény lakk akkor hőlégfúvó is eltávolítja.
Ha lejött a sok festékréteg akkor lehet újra kezelni. Először valami alapozó olajjal majd alapozó és végén zománc.
A fának a nagy előnye hogy fel lehet újítani ha szerkezetileg ép.
Akár magadnak is meg tudod csinálni.
Gyerekként én is utáltam a fehér ajtóinkat mert anyukám festette őket, és megfolyt meg nem is volt szép.
Fél éve újítottuk fel most az új lakásban az ajtókat, gyönyörű munkát végeztek a mesterek.
Egyrészt nem folyt meg, másrészt nem magasfényű zománc volt hanem selyemfényű. Teljesen más a kettő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!