Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Nyílászáró beépítése után...

Nyílászáró beépítése után tetemes összegbe szokott még kerülni a nyílászáró beépítés utáni javítás?

Figyelt kérdés
Jó tudom függ attól is ,hogy mekkora ház mennyi nyílászáró meg ilyesmi de úgy általánosságban ,hogy maga csak az utána való javítás az még jelentős összeg vagy az már elenyésző a többi költségekhez képest?

2022. okt. 13. 17:05
 1/9 anonim ***** válasza:
Az attól függ, hogy hogyan tudják kibontani a régi ablakot. Például panel vagy betonfal esetén minimális javításra van csak szükség, de téglafalnál könnyen lehet hogy jön a vakolat az ablakkal.
2022. okt. 13. 17:22
 2/9 anonim ***** válasza:
A hozzá való szakember megtalálása a nehezebb.Ezek kis munkák,nem lehet sok pénzt kérni érte.
2022. okt. 13. 18:07
 3/9 anonim ***** válasza:
Kis munka, de tökölős is, többször kell kiszállni, a rendes árát meg nem elkérni érte így nem éri meg a szakinak.
2022. okt. 13. 19:03
 4/9 A kérdező kommentje:

2/

Elméletileg a nyílászárós javít is akit én néztem csak azt mondja ahhoz látni kell a helyet,hogy árat tudjon mondani a javításra.Ugye még csak ajánlatkérés volt.Viszont ismerősöm kettő is van aki tud esetleg segíteni a vakolat javításban és lehet akkor csak az anyagot kéne megvenni.Bár kérdés a nyílászárós,hogy javít nekem a szobámba mikor berakták az ablakot a fickó nikecellel is körbe rakta az ablakot,ez kötelező mozzanat?

2022. okt. 13. 22:37
 5/9 A kérdező kommentje:

1/

Tégla fal na meg gondolom laza e a vakolat meg ilyesmi.

2022. okt. 13. 22:38
 6/9 A kérdező kommentje:

3/

Úgy érted ha pl több réteg kell akkor kell a kiszállás?

2022. okt. 13. 22:38
 7/9 anonim ***** válasza:

Nekünk Pesten 7 ezer/fm áron fogják csinálni.

Ha van ismerős, aki tud segíteni, jobban jársz.

2022. okt. 14. 08:49
 8/9 anonim ***** válasza:

"Úgy érted ha pl több réteg kell akkor kell a kiszállás?"

Meg kell várni a rétegek megszáradását, egy frissen vakolt falra nem lehet ráfesteni-ráglettelni, de az alapozókat is meg kell várni míg megszáradnak. 4-5 alkalommal ki kell szállni, százezreket pedig nem fizet senki a javításokért, ezért nem vállalják a szakik.

2022. okt. 14. 09:20
 9/9 A kérdező kommentje:

8/

Én csak úgy értettem a javítást,hogy körben a vakolatot nem festés meg ilyesmi csak az alap dolgot. Szóval lényeg,hogy ne egy szétvert izé tátongjon ott egy nyílászáróval a közepén.

2022. okt. 14. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!