Nyílászáró beépítése után tetemes összegbe szokott még kerülni a nyílászáró beépítés utáni javítás?
2/
Elméletileg a nyílászárós javít is akit én néztem csak azt mondja ahhoz látni kell a helyet,hogy árat tudjon mondani a javításra.Ugye még csak ajánlatkérés volt.Viszont ismerősöm kettő is van aki tud esetleg segíteni a vakolat javításban és lehet akkor csak az anyagot kéne megvenni.Bár kérdés a nyílászárós,hogy javít nekem a szobámba mikor berakták az ablakot a fickó nikecellel is körbe rakta az ablakot,ez kötelező mozzanat?
1/
Tégla fal na meg gondolom laza e a vakolat meg ilyesmi.
3/
Úgy érted ha pl több réteg kell akkor kell a kiszállás?
Nekünk Pesten 7 ezer/fm áron fogják csinálni.
Ha van ismerős, aki tud segíteni, jobban jársz.
"Úgy érted ha pl több réteg kell akkor kell a kiszállás?"
Meg kell várni a rétegek megszáradását, egy frissen vakolt falra nem lehet ráfesteni-ráglettelni, de az alapozókat is meg kell várni míg megszáradnak. 4-5 alkalommal ki kell szállni, százezreket pedig nem fizet senki a javításokért, ezért nem vállalják a szakik.
8/
Én csak úgy értettem a javítást,hogy körben a vakolatot nem festés meg ilyesmi csak az alap dolgot. Szóval lényeg,hogy ne egy szétvert izé tátongjon ott egy nyílászáróval a közepén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!