Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Engedély köteles a terasz?

Engedély köteles a terasz?

Figyelt kérdés
Sziasztok,az lenne a kérdésem,hogy ház felújítás előtt állunk és szeretnék egy szép nagy fedett teraszt építeni,ehhez kell külön engedély,volt aki azt mondta nem csak ha négy lábon áll akkor. volt aki azt hogy igen,kicsit össze zavarodtam. köszönöm szépen a válaszokat. szép napot
2022. okt. 11. 12:19
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Megtalálod itt az infót!

[link]

Ha ez a helyzet, akkor nem kell engedély:

"Kizárólag az épület homlokzatához rögzített előtető, védőtető, ernyőszerkezet építése, elhelyezése"

2022. okt. 11. 12:29
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Elvileg kellene, amúgy nem nézi senki. Nekem az összes szomszédom teraszt épített az elmúlt 3 évben, egy sem jelentette be.
2022. okt. 11. 12:35
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Az udvar belső részében nem .
2022. okt. 11. 17:47
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ és ha ez egy 6 lakásos társasház sorház,3*2lakás egymás felett volt már hasonló kérdés de ott azt kapták nem lehet. Nem szeretnék vitát az önkormányzat nem tudott válaszolni mi a helyzet
2022. okt. 11. 19:07
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
A társasház más tészta... eleve kell a lakók egyetértése. Hiszen az emeletiek pl nem a kertet látják hanem a te tetődet...
2022. okt. 11. 19:15
 6/6 A kérdező kommentje:
Igen ők nem is szeretnék nekem megengedni , én pedig ha ugyvan inkább alkalmazkodni szeretnék csak ezek az engedélyekkel nem.vagyok tisztában köszönöm szépen a válaszokat
2022. okt. 12. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!