Cobain kérdése:
Lehetséges egy házat egy részen külső, egy részen belső hőszigeteléssel szigetelni?
Figyelt kérdés
Sorházunkat szeretném szigeteltetni, de a külső hőszigetelés rendkívül drága lenne. Arra gondoltam, hogy egy részét belül, amihez pedig nem kell állvány, azt a részt kívül szigeteltetem le. Lehetséges ez így? Belülre a Multiport gondoltam. Valaki már csinált ilyet esetleg?2022. okt. 10. 17:57
1/12 anonim válasza:
Lehetséges, mert minden lehetséges, csak értelme nincs. Ezzel semmit nem szigetelsz ténylegesen, csak kiadsz rá egy csomó pénzt értelmetlenül
3/12 anonim válasza:
Már belső hőszigetelési módok is vannak.Megdőlt az az állitás,hogy belül nem lehet ,.
4/12 anonim válasza:
Hőhíd lesz a szigetelés és a hideg fal között, peneszedni fog.
5/12 anonim válasza:
Miért nem jó csak Multiporral? Nálunk az van, mert kívül terméskő miatt mem lehetett szigetelni és teljesen bevált.
6/12 anonim válasza:
Nálam kb. 10 éve van az egyik szoba 4 cm-es xps-sel belülről szigetelve, nincs vele semmi probléma, a lakás legmelegebb szobája.
7/12 anonim válasza:
Igen, mert nem láttok be a szigetelés alá!
8/12 mindentudó99 válasza:
De azt csak éreznék ha büdös lenne nem? Egyébként szüleim az utolsó szoba két falát szigetelték telibe belülről. Tiszta penesz volt a sarok nedves a padló. Azóta semmi baja. És nem egy jégverem mint volt.
9/12 anonim válasza:
De belül csak Multiporral szabad és arra pedig csak mésszel festeni.
10/12 anonim válasza:
8! azért mert a fal és az eps között a ragasztó hézag miatti légteret előbb utóbb kitölti a penész! Minél nagyobb a helység páratartalma vagy a fal nedvesség tartalma annál gyorsabban bekövetkezik.
Ha nem tudják mitől van dohos szag ez az oka.
A külső és a belső szigetelés határánál lesz egy hatalmas hőhidat, amitől meg sok-sok penész a falon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!