Régi, lecsiszolt faablakra milyen jól fedő festéket alkalmazzak? Érdemes vízbázisúval próbálkozni, vagy kizárólag lakk? Ha csak egyszer akarom átkenni, érdemes rögtön Hammeritetot venni?
Figyelt kérdés
2022. szept. 23. 22:13
1/3 Revolúcióbiológus válasza:
Hammeriteot meg ilyen ócska barkácsfestékeket ne kenj rá. Kétszer impregnáló és kétszer lakk.
2/3 A nagy Levin válasza:
Én nem szeretem a vízbázisút, úgyhogy olajfestéket, vagy zománcfestéket (pl. Trinát) ajánlok. Vagy, ha szeretnéd, hogy látsszon a fa, akkor lazúr. A Hammerite meg fémre való.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi, akkor maradok a Trinátnál, nem vízbázisúnál.
A párkányt is azzal festettem, a keretet is ezzel fogom.
Azért gondolkodtam a vízbázisún, mert könnyebb utána takarítani, ha elcsöppen, vagy rámegy a kezemre. Viszont attól félek, hogy baromira nem fog fedni olyan rétegen, ahol még van jó minőségű festékréteg a régiből.
2022. szept. 24. 12:19
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!