Mennyibe kerülhet ekkor tető felújítása?
Az nem ilyen egyszerű ám, mert a cserép az több tonnával nehezebb a palánál és nem biztos, hogy ház a jelentős túlsúlytól nem kezd el süllyedni, repedni stb.
Ráadásul a pala veszélyes hulladék, sokba kerül elszállíttatni is.
Én a helyedben kicserélném azt a pár palát pár ezer Ft-os költségért.
Persze ha felesleges millióid vannak és nyomja a zsebedet, akkor rajta.
Nem hinném hogy megsüllyedne vagy repedni kezdene, beton alapja és koszorúja van. Az hogy kicserélek párat nem fogja megoldani a problémát, hogy egyre durvább jégesők vannak, ezt szar vékony palát könnyedén összetöri.
4. 10 millió azért nem kicsit túlzás, nem kell új tetőszerkezet ennek a gerendának simán bírnia kell, elég sűrűn is van.
Nem értelek, kérdező, rengeteg 50-70 éves palás ház van a mi vidékünkön. Ha folyton eltörnének rajta a palák, akkor rég kicserélték volna a tulajdonosaik.
Arról nem is beszélve, hogy régen is voltak jégesők.
én most cseréltam ki T18-as vörös trapézlemezre. A garázson Lindab van 25 éve, hibátlan, szép a dukkója. A mostani magyar gyártmány, semmivel sem rosszabb.
Én biztos, hogy cserepeslemezt tennék a pala helyett. Jóval könnyebb, és egyszerűen szerelhető.
Persze lesznek ellenzők, de nem is az én palámat kell cserélni.
"30 négyzetméterre kicsit sokallom a 2-3 milliót"
60
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!