1X32A teljesítmény bővítésért 153 ezer forint Budapesten, szerintetek reális az ár?
13:
2 méter vezeték lesz a lakás elosztoig. Anyagdij 50k
Plomba bontási engedélyt stb minden elintéz a szolgáltatónál + munkadíj 100k
Hogy volna már 50 ezer forint? Leírtam, hogy 500 Ft, (igazából nettó 380 körül akár beszerezhető) a 10-esnek métere, hármat húz be (fázis+nulla+föld), 3000 Ft a vezeték esetedben, végeire érvéghüvely bagatell összeg, még ha fel is tesz egy ÉV relét mert ha befér az elosztódba és nincs, akkor miért ne, hátha fennmarad... akkor sincs több az anyag 14.000 Ft-nál! Még ha 50 ezer forint is az anyag (ami nem igaz), hogy kérhet el a munkáért kétszer annyit, mint az anyag? Mit intéz szerinted? Egy héten megcsinál 3-4 órát ha nem csak ezzel foglalkozik, ha csak ezzel, akkor annál többet, online leadja az igényed miután hazaért, és esetleg a következő héten besétál a plombákkal az üfsz-ra, de nem csak a tiéddel! Nyilvánvaló, hogy ingyen senki sem melózik, ilyen munkáért 20 (pofátlanabbak 50) ezret ált. elszoktak kérni (munkadíj), mert nem úgy van az, hogy nekiállunk mérőóraszekrényeket, mért szakaszt stb. szabványosítani, plombabontáshoz szükséges egy FAM-os vizsga, ami drága és folyamatosan meg kell újítani, így folyamatosan pénzbe kerül, a FAM-os szerszámokat folyamatosan felül kell vizsgálni, az is újra és újra pénzbe kerül és még a vizsga is rabolja az időt, ami meg pénz, de azért mondd már meg neki, hogy üzenem, hogy l.... a seggébe, hogy 150 ezer forintért vállal el ilyen munkát, és csak annyit kívánok neki, hogy a jövőben az összes szekrényt be kelljen vésnie és lehetőleg minden hétre hibapontot!
Nem tudom mi folyik a fővárosban, ki mennyiért melózik, de ezt az árat ne fogadd el, hívj fel legalább 2 közeli regisztráltszerelőt.
Arra volnék kíváncsi mi van az árajánlatban, részletesen anyagra kitérve, mert valami nem klappol, nem értem hogy jött ki ennyi!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!