Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Mennyibe kerül nektek mostanáb...

Mennyibe kerül nektek mostanában egy átlagos karbantartás otthon, ha szakembert hívtok ki ma?

Figyelt kérdés

Én egy társasházi lakásban lakom és a lakatos fog nemsokára kijönni, mivel a szögvas a korlátban elkorrodálódott, ki kell cseréltetnem. Három méter a szögvas. Mondjuk ha ti hegesztésre, cserére, javításra hívtok ki szakembert, mennyi szokott lenni kb. ami ki kell fizetni beleszámítva az anyagköltséget? Nekem 200e-t említett...

Írjátok meg légyszi zárójelben, hogy Budapest vagy vidék. :)

Most hogy van ez a rezsi mizéria, meg áremelkedések, kíváncsi vagyok.

2022. szept. 5. 18:08
 1/5 anonim ***** válasza:
Három méter szögvas beépítése 200 ezer? Milyen korlát az? Nem semmi munkadíjjal dolgozik.
2022. szept. 5. 18:26
 2/5 anonim ***** válasza:
200-ból kibéreled a hegesztőgépet, megveszed a 6 méternyi vasanyagot, a festéket és ecsetet, aztán marad még 160e forintod.
2022. szept. 5. 18:31
 3/5 anonim ***** válasza:
Sok. Hozzánk (Buda) most jött egy árokásós ember, mert cserélni kell a gázcsövet. Hozta a minimarkolóját, kiszedte a kerítést majd a végén visszahegesztette, betont tört, ásott, másfél napi kemény munka volt 300 000; úgy hogy minden eszközt hozott és messziről jött. Ha nem a domboldalban laknánk, akkor egy százasért megcsinálta volna. Ehhez képest ami nálad van munka az max másfél órának tűnik.
2022. szept. 5. 21:43
 4/5 A kérdező kommentje:
Első emeleten vagyok, egy 3x1 nm-es korlátban egy-egy beépített üveglap van. Nekik az üveget ki kell bontaniuk, hogy a korlát alján elkorrodálódott, lyukas szögvasat kicseréljék. És még így sem tudnak garanciát vállalni arra, ha az üveg eltörik. De nem egyedül jönne ki.
2022. szept. 6. 06:33
 5/5 anonim ***** válasza:
Az anyagköltség nyilván függ, hogy milyen méretű szögvas szükséges, de legyen 10 ezer, a többi munkadíj. Azért egy pár órás munkáért ez szerintem nagyon sok, akkor is, ha ketten jönnek. Az üvegre érthető, hogy nem vállal garanciát, bár ennyiért hozhatna új üvegeket is.
2022. szept. 6. 09:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!