Milyen vezeték szükséges?
Szükségem van egy kb. 5 méter hosszú elosztóra/hosszabbítóra.
Mivel a végére extra lapos dugvillát kell majd rakni, ezért úgy gondoltam, hogy megveszem külön a kábelt, a dugvillát és a szerelhető elosztót.
Az a kérdésem, hogy milyen kábelt kell vásárolnom?
Mert ha rákeresek, hogy elektromos kábel, kismilliót kihoz nekem.
Gondolom van valami paramétere, ami egyértelműen jelzi, hogy megfelel erre a célra.
Én valami ilyesmire gondoltam.
Igazából egy éjjeli lámpa és egy motoros ágyrács csatlakozna ebbe a hosszabbítóba.
De ezzel a lapos dugvillával sem vagyok tisztában, hogy lehet-e ezt is kapni több paraméterrel, és mire kellene figyelni.
Ez kb. 5mm-el kevesebb, mint egy hagyományos (öntött) 90 fokos ha ez hiányzik, ha kell ez az 5mm, akkor érdemes megvenni és összerakni a hosszabbítót, egyébként meg jó egy gyári, erre a két eszközre simán jó az olcsó kínai (narancssárga is). Ha vásárolnál hozzá kábelt, akkor elégséges 3x0.75mm2 MT kábel is (e két fogyasztó megtáplálásához!!!)
Mire szeretnél figyelni egy dugvillánál? Két jelentős különbség van, a linkelt az 16A-al terhelhető (számodra teljesen lényegtelen, mert minimális terhelés lesz), van a másik, ami csak 10A-al terhelhető.
Igen, sajnos annyira szűk a helyem, hogy számít az 5mm is.
És igen, azt a 16A-t néztem, de akkor rendben, ha nekem mindenképp elég.
Nagyon szépen köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!