Hogy keressek regisztrált villanyszerelőt aki a 4. ker, vagy Dunakeszi-Göd környékén, korrekt áron dolgozik?
Én az ország másik részén lakom, de hadd adjak egy tanácsot.
Az Eon honlapján rajta vannak mindannyian. Onnan kezdd el hívogatni őket. És a legelső, aki ráér és árajánlatot ad, az legyen a választottad.
Olyan sok megrendelésük van, hogy nem te választasz közülük, hanem örülni kell, ha valamelyik ráér, és foglalkozni tud veled. Legalábbis én Nyugat-Magyarországon ezt tapasztalom.
Szia,
Köszi szépen! Belinkelnéd az oldalt, ahol ezt megtalálhatom? Elsőre nem találtam Google-ön keresztül..
Köszi szépen a segítséget! :)
További jó munkát neked!
Köszi.
Bár én nem villanyszerelő vagyok, csak éppen én is nemrég kerestem regisztrált villanyszerelőt.
Vajon miért?
Mert napelemet akarok telepíteni.
Miért akarok telepíteni?
A nemrég történt áramdíj-emelkedés miatt.
És mint kiderült, rengeteg ember van ugyanígy ezzel, mint én.
:-)))))
Nemcsak regisztrált villanyszerelőt nehéz elcsípni, de óriási a kereslet napelemekre és azok alkatrészeire is. És az Eonnál is alig győzik az engedélyezéseket csinálni, mindenre sokat kell várni.
6-ra:
A lényege az, hogy az Eon számára csak ők csinálhatnak meg bizonyos tevékenységeket, pl. ami a villanyóra átszerelésével kapcsolatos.
Tehát ahol napelemet szerelnek fel, amper-bővítést akarnak, netán építkezés (vagy bármi más) miatt kell új villanyórát felszerelni, ott csak ők végezhetik a villanyszerelői munkát. Általában ilyenkor intézik az Eon felé a papírmunkát is, legalábbis nekem ilyenkor csak aláírnom kellett a papírokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!