Miért nem jó a diszperzites fehér festék?
Figyelt kérdés
Épp felújításban vagyunk, és tegnap vettünk egy hófehér diszperzites falfestéket. Azonban szinte alig fog, hiába kevertük fel gondosan. A festőhengerek is újak, erre nem lehet fogni. Akkor vajon miért nem fogja meg a falat, csak épphogy mázgásan?2022. júl. 24. 12:44
1/11 A kérdező kommentje:
Bocsánat elírtam, Diszperziós festék
2022. júl. 24. 12:45
3/11 A kérdező kommentje:
5 alkalommal kentem át száradás után, mert nem akartam elhinni hogy ilyen rossz minőségű a festék. Ezután kissé jobban nézett ki teljes száradás után, de mégsem az igazi
2022. júl. 24. 12:56
5/11 anonim válasza:
Mert valami olcsó vacak lehet.
Vegyél herát, vagy tilatex aqua-t
6/11 A kérdező kommentje:
Poli-Farbe festék. Ezért gondoltam hogy az nem lesz rossz…
2022. júl. 24. 13:03
7/11 anonim válasza:
Poli farbe pedig jó fasték.
Még gond lehet, hogy mész alapú festékhez való hengert használtok.
Ha sötét volt a korábbi szín akkor meg kell törni egy kicsit. fekete színezőből egy picit kell a vödörbe rakni. Ilyenkor még fehér marad, de jobban takar.
8/11 anonim válasza:
Poli-Farbe fehér nekem egy rétegben átvitte a sárga falat. Nem a festékkel lehet a baj, hanem valami mással.
Előtte milyen festék volt fönt?
9/11 A kérdező kommentje:
Húha már nem is emlékszem. Ez egy húszon pár éves ház, amelyben nem lakott senki. Így a falak nem is voltak piszkosak csak porosak, de az lelett gondosan seperve. És halvány rózsaszín volt, ezért nem értem miért nem fogta be. Most halovány lila lett a fehér festéktől
2022. júl. 24. 16:05
10/11 anonim válasza:
lehet mész festékkel festették ki korábban. Ebben az esetben le kell csiszolni a mész réteget, mélyalapozni és utána festeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!