Hova tudom vinni a sittet?
Figyelt kérdés
Nincs egy kontènernyi, szemetelni nem szàndèkozom. Újpesthez közel. Törmelèk, egy akril kàd stb...2022. júl. 3. 14:02
1/8 anonim válasza:
Nálunk pl. a hulladékudvarba évi 1 m3 sitt mehet személyenként. Nem kell konténer.
2/8 A kérdező kommentje:
Tehàt akkor az (nàllunk) FKF? Ès felpakolom utànfutóra ès vihetem?
2022. júl. 3. 15:42
3/8 anonim válasza:
Én úgy látom a honlapon, hogy ez évi 500 kg, építési - bontási törmelék, nézd csak meg
4/8 anonim válasza:
Bocsi h idepofatlankodom, de mi a módja, h kijojjenek személyesen? Mondtam, h sajnos elvinni nem tudom, ő meg azt, h sajnos nem áll módjukban házhoz jönni. Természetesen nem ingyen kérném, de azt mondta, nincs ilyen szolgáltatás. Utánfutót se tudok kérni mert nincs vonó horgom.
5/8 anonim válasza:
Bérelni viszont tudsz utánfutós autót
6/8 anonim válasza:
Igen, csak drágábban mint ahogy szeretném. Sajnos minimum egy napra lehet a környékünkön, pár órára nem,az meg elég húzós. Azért köszönöm a választ. :)
7/8 anonim válasza:
Nekem zsakolni kelett a tormeleket es ugy kiontozgetni a kontenerbe a hulladekufdvaron , negyedevente 250 kg ot adhat le egy haztartas .
8/8 _Cherrybomb_ válasza:
Lehet konténert bérelni hozzá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!