Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Miért lett divat a konyhát,...

Miért lett divat a konyhát, étkezőt, előszobát laminált parkettával burkolni járólap helyett?

Figyelt kérdés

2022. jún. 25. 17:51
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
64%

Soha nem raknék lamináltat konyhába, akármilyen vízállónak is van reklámozva, az csak addig vízálló, amíg nem sérül meg. Márpedig előszobában, konyhában pár hónap és be fog szakadni valahol, vagy az illesztésnél megreccsen.

Akkor már inkább vinyl (gyermekkori nevén linóleum, PVC, polyvinyl chloride)

az jóval tartósabb.

A laminált padló a gyártón és a kereskedőn kívül senkinek nem jó.

2022. jún. 26. 21:31
 12/24 anonim ***** válasza:
10%

"Nem láttam, tehát nincs! :D"

Nem láttam, tehát nem tudok róla, hogy divat lenne.

2022. jún. 26. 22:32
 13/24 luldwig válasza:
0%
Igénytelenek lettek az emberek jó pénzért eladják a szart!!! szerintem ocsmány....
2022. júl. 2. 16:10
 14/24 luldwig válasza:
0%

"Soha nem raknék lamináltat konyhába, akármilyen vízállónak is van reklámozva, az csak addig vízálló, amíg nem sérül meg. Márpedig előszobában, konyhában pár hónap és be fog szakadni valahol, vagy az illesztésnél megreccsen.

Akkor már inkább vinyl (gyermekkori nevén linóleum, PVC, polyvinyl chloride)

az jóval tartósabb.

A laminált padló a gyártón és a kereskedőn kívül senkinek nem jó".

2022. júl. 2. 16:11
 15/24 anonim ***** válasza:
36%

"Soha nem raknék lamináltat konyhába, akármilyen vízállónak is van reklámozva, az csak addig vízálló, amíg nem sérül meg. Márpedig előszobában, konyhában pár hónap és be fog szakadni valahol, vagy az illesztésnél megreccsen."

???

Na, pont az ilyen vélemények miatt nem arra kell hallgatni, akinek nincs tapasztalata a témában, aki csak elképzelni tudja, milyen lenne a szitu, de sosem próbálta.

Nekem fózolt szélű vízálló laminált padló van a konyhában, ez kifejezetten arra lett kifejlesztve, hogy az illesztések ne váljanak fel az esetleges nedvességtől.

Nemhogy hónapok, hanem évek óta van a konyhában és előtérben is, és 1-2 pici felületi sérülésen kívül semmi baja, pedig kisgyerek is van.

Az egyik helyen valamit belevághattunk erősen, nem tudom, ott egy 2 mm-nyi kis hiba lett rajta, amit amúgy csak mi látunk, mert tudjuk hol van, de soha nem ázott fel az sem. Szóval nem értem, miért győzködtök másokat olyan témában, amiben nincs tapasztalatotok. Tök abszurd.

2022. júl. 2. 16:29
 16/24 anonim ***** válasza:
0%

#15: még jó hogy neked van 1 db tapasztalatod, én meg nyilván csak úgy kitaláltam.

De nálad is már megsérült azért, pedig vigyáztatok rá.

2022. júl. 2. 19:11
 17/24 anonim ***** válasza:
87%

16-os: az elözö sok éve használja a laminált padlót!

De nekem sincs semmi bajom vele, pedig legalább 15 éve van letéve és tényleg használjuk a helyiségeket.

2022. júl. 2. 19:24
 18/24 anonim ***** válasza:
0%

"Akkor már inkább vinyl (gyermekkori nevén linóleum, PVC, polyvinyl chloride) az jóval tartósabb."

Az lehet (habár erösen megkérdöjelezném a tartósságát), de kifejezetten ronda, igénytelen, panellakás jelleget ad mindennek. Meg pár év alatt megkopik, akkortól kezdve meg olyan, mintha száz éves lenne.

2022. júl. 2. 19:28
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

#18: igen ez van amikor valaki tényleg tapasztalat nélkül beszél.

Ha nálunk a nagy forgalmú irodai konyhában, és közületi helyeken bírja, akkor szerintem lakásban sem fog megkopni. Kinézetre pont olyan, mint egy laminált padló, nem olyan mint a szoci linóleum.

2022. júl. 2. 19:33
 20/24 anonim ***** válasza:
58%
Persze, ilyen helyeken bírja, mert két évenként kicserélik
2022. júl. 2. 19:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!