Feri7400 kérdése:
Van 2 natúr beltéri ajtóm. Zománcfestékkel akarom lekenni.Milyen előkészítés kell előtte? Nem csináltam még,azért kérdezem.
Figyelt kérdés
2022. jún. 19. 22:45
1/3 anonim válasza:
Zománc nem biztos, hogy jó natúr fára.
Inkább pácold fa-festékkel, sokkal szebb is lesz ráadásul.
2/3 anonim válasza:
Ha csak a szárnyak, akkor egyszerűbb...én úgy csináltam, hogy barkácsoltam két bakot, amelyekrevízszintesen fektetve feltettem az egyik szárnyat,kicsit csiszolgattam polírpapírral, aztán színtelen lazúrral lekentem..megszáradt(ilyen nyári melegben, fedett, de oldalt nyitott helyen)és addig kentem mindkét oldalt, míg csillogó nem aradt száradás után(ez kb négy réteg)ez tíz éve volt, a mai napig gyönyörűek, és nem kopnak, nem mattulnak.
A már beépített tokokkal óvatosabban, könnyen megfolyik
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi.xd Azt festeném zománccal mert a többit tavaly azzal festették át és ezt a kettőt muszáj volt kicserélni. Fürdő és wc ajtó.
2022. jún. 20. 07:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!