Gáztűzhelyet kicserélték magamnak?
Van egy másik tűzhelyem, amit bekötnék egy régebbi helyére.
Nyilván ugyanolyan sárga szabvány csővel csatlakozik.
Nyilván 5 perces munka letekeni a csövet, másikra feltekerni és kész.
Ezt megcsinálhatom vagy kell hivatalos szerelő... Esetleg valami papír is hozzá?
Nem garanciális egyik tűzhely sem.
Nincs rá garancia.
És vizsgál is?
Kijön 15ert letekeri a csövet és vissza, annyit én is tudok.
Nagyon sok gázszerelő kókler. Ezt tapasztalatból mondom, főleg ilyen kis munkáknál. Talán Lölőke nem, hiszen ő ugye milyen sokra vitte, szóval ott biztos van tudás is a siker mögött. (Bocs, ezt előbb-utóbb valaki úgyis elsütötte volna).
Viszont a lényeg, hogy a tapasztalatlanságodból eredő óvatosság miatt valószínűleg te is ugyanúgy ki tudod cserélni, ennek ellenére nem szabad, hogy biztassalak rá.
3: akkor miért írtad ki a kérdést...?? Tessék, cseréld le. Tekerd át, oszt készen van...
Tényleg nem értelek!
Amúgy ezt én sem értem, hogy egy kiépített végpontra rákötéshez miért kell gázszerelő, amikor a palackos gáznál nem kell.
Pontosan ugyanaz a művelet.
Letekered, tömítést cserélsz, visszatekered, ellenőrzöd, nem szivárog-e.
De szabály szerint csak gázszerelő köthet rá.
Ja, mert a szerelvényboltban nyilván nem tudják milyen tömítés kell a sárga bekötőcsőhöz...
Amúgy azt sem értem hogy nem hullanak sorban az emberek az otthon főzött ételtől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!