Műanyagbol, plexibol létezik zuhanykabin, walk in, zuhanyfal? Robbanás mentes megoldást keresek.
Az üveg zuhanyfalak is biztonsági üvegből vannak. Ha valamivel betörod, akkor csak pokhalos lesz, de nem esik le róla szilánk.
Mindenki magából indul ki kedves 1.
Szóval sok helyen olvastam hogy magától szetrobbant zuhanykabin, uvegasztal, stb. Ezt szeretném elkerulni. Edzett üvegek voltak azok is, valamilyen feszültség miatt így reagálnak, rendeltetés szerű használat mellett is. Gondoltam hátha van már korszerű, plexi alternatíva. Vagy edzett üveg, de foliaztassam le? Az egyben tartja ha robban is?
Ugyan úgy mint a gépkocsi szélvédő.
Valóban hibás edzésnélvannak spontán üvegrob anások, de nem jellemző.
A legtöbb kabin műanyag amúgy. Plexi helyett polikarbonátot használnak, az előnyösebb.
" Az üveg zuhanyfalak is biztonsági üvegből vannak. Ha valamivel betörod, akkor csak pokhalos lesz, de nem esik le róla szilánk. "
Hát, nem tudom, de épp a napokban volt "szerencsém" egy kitört zuhanykabin-ajtóhoz, az egész fürdőt beborították a szilánkok...
Kérlek ajánljátok, mutassatok műanyagot, mert én nem lelek...
Szinte nincs.
Más nem tetszik, nem illene a furdonkbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!