Csempe merete?
Figyelt kérdés
2,2x2,3 furdoszobaba milyen meretu csempet raknatok ?2022. máj. 25. 10:21
1/5 anonim válasza:
Ami neked tetszik....
Láttam már pici fürdőszobában 30x60-as, sőt nagyobb burkolatot is...
2/5 anonim válasza:
Ne túl nagy méretűt mert sokat kell vágni és nem néz ki jól lerakva.
3/5 anonim válasza:
bármilyet, csak előtte rajtold le a kiosztást, nem fog-e hülyén kinézni
4/5 anonim válasza:
Én is azt javaslom, amit a 3-as. Én pont ezt csináltam. A mester is örült neki, mert volt benne "díszítősor" is, és a simából is volt két árnyalat. A mintám alapján nem volt kérdés, hogy hogyan csinálja, és nem lett csúnya sem. Nem kellett összevissza vagdosni a csempéket.
5/5 anonim válasza:
150x160 as furdobe raktunk 85x28 as csempet.150 es falon 75cm re vagva mindket lap,a 180 as falon pedig 80 ra szabtuk.minden falon egy fuggoleges fuga fut kozepen.nem veszed eszre az 5 cm es elterest.
A 100x78 as wc be pedig 100x33 as kerult.itt egyertelmuen a hatso 78cm es falon vagtuk csak a csempet.
A konyhaba 50x20 as csempe jott ki jol.
Mindharom helyisegbol elenyeszo mennyisegu hulladek maradt a csempekbol.
Parom burkolo,elore kiszamoltuk hova,mekkora csempe jon ki a legjobban es az alapjan valasztottunk burkolatot.
(En itt most kerekitett szamokat irtam,a fuga meretek,es a sarokban egyik csempe a masikra miatti par milis eltereseket nem szamoltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!