Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Van annak akadálya, hogy a...

Van annak akadálya, hogy a wc-t máshova rakják a lakásban? Mennyire mozgatható wc helye a lakásban?

Figyelt kérdés

Majd jön szakember megnézni, de lélekben szeretnék felkészülni rá, hogy mi várható. Nagyon nem szeretem a mostani wc-t, nagyon pici. Átraknám egy másik szobába és a helyére szekrényt tennék.

Ahova átraknám a fal másik oldala. Vagyis nem pontosan a fal másik oldala, hanem úgy van, hogy a wc háta mögött van egy fal, utána kb. fél méter üres tér (mi strangnak szoktuk hívni, de valószínű nem ez a helyes szó rá), utána megint fal és ide szeretném átrakni a wc-t.

A legjobb lenne, ha az új szobában is még arrébb lehetne rakni, de már annak is örülök, ha legalább a másik szobába átkerül.

2022. máj. 19. 10:15
1 2
 11/12 Ékezetes billetyűzet ***** válasza:
57%

Nem kell a kérdezőt lehurrogni azért, mert máshogy használt egy szót, mint ahogyan a legtöbbek értelmezik.

Kérdező, ha jól értem, akkor ez egy mosókonyha, ahova be szeretnéd tenni. Mint te is tudod, a wc-hez egy sokkal vastagabb cső vezet, mint pl. a lefolyóhoz, hisz vastagabb dolgok is távoznak egy wc-ből, mint egy lefolyóból. Megvalósítani mindent meg lehet, kérdés az, hogy neked megéri-e majd.

2022. máj. 19. 20:19
 12/12 anonim ***** válasza:
Én már semmin nem lepődök meg... A múltkor voltam olyan 5-csillagos szállodában dolgozni, ahol a fürdőkád a hálószoba kellős közepén volt, ami nappaliként is funkcionált. Egy másik helyen ugyanígy a szobán belül volt, csak egy vékony üveglappal volt elválasztva, és igen, át lehetett látni rajta.
2022. máj. 20. 16:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!